Yesssss…. Taartjes van An is weer online!!!

  1. Super trots ben ik op wat we in een relatief korte tijd hebben neergezet. Ineens was ik de oude website, en ja hij was echt heel oud, zeker 8 jaar, helemaal zat. Ideetjes genoeg maar waar ga je beginnen. Gelukkig was daar Matthijs.

Matthijs was mijn reddende engel en in het begin was ik misschien niet de makkelijkste. Ik wist namelijk precies wat ik wel en vooral niet wilde. Iets nieuws maar tegelijkertijd wel de Taartjes van An stijl behouden. Matthijs heeft het feilloos aangevoeld!

De komende periode ga ik gebruiken om de website verder aan te vullen, bij te werken en mocht je iets ‘geks’ zien dan waardeer ik het zeer als je ons dat laat weten!

Tot slot van deze allereerste blog wil ik nog even Lotte van der Ploeg bedanken dat ik haar prachtige foto mag gebruiken op de welkomstpagina. Neem vooral eens een kijkje op haar website www.lottemarie.nl en bekijk zelf haar mooie foto’s!

Een andere bedankje gaat uit naar Villa Vennendal, een prachtige trouwlocatie in Nunspeet en waar ik regelmatig mijn taarten mag leveren.Zij gaven ook toestemming voor gebruik van de foto waar tenslotte hun mooie en herkenbare logo op staat.

Groetjes, An

PS Zoek je ook hulp bij het bouwen van je website denk dan eens aan Matthijs. Zijn website vind je hier: Matthijszoet.nl

5 reacties op “Yesssss…. Taartjes van An is weer online!!!

  1. Marloes zegt:

    Mooie website, rustig en overzichtelijk. Genieten van de foto’s van al jouw prachtige creaties. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook heerlijk! Veel plezier met de vernieuwde site en suc6 met de “taartenbakkerij”! xx Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *