Taartjes van an

In het trouwseizoen heeft An er weinig tijd voor maar in de rustige periodes zijn fotoshoots ontzettend leuk om aan mee te werken. Deze vinden vaak op de mooiste, soms hele bijzondere, locaties plaats.

Het is echt een feestje om samen te werken met top leveranciers uit de trouwbranche. Fotografen, stylisten, weddingplanners, bloemisten, trouwkledingleveranciers, soms professionele modellen maar vaak ook bruidsparen die graag nog een keertje in hun trouwkleding op de foto gaan. Samen zetten we er een van te voren bedachte stijl/thema neer bedoeld om toekomstige bruidsparen te inspireren.

Inmiddels heeft An er meerdere styled shoots opzitten Een aantal zijn gepubliceerd op bv trouwblogs maar ook op papier zijn er publicaties. Ben je nieuwsgierig naar deze publicaties neem dan een kijkje bij het kopje ‘Media’.

Foto’s van shoots waar Taartjes van An aan heeft meegewerkt vind je op deze pagina.

Minimalistische Trouwshoot

Als Julia van Madame Petit Vintage Verhuur je vraagt voor een fotoshoot dan zeg je geen nee! De shoot vond plaats in de prachtige, vooral bijzondere Broerekerk in Bolsward. Doordat de kerk ooit is afgebrand staan er enkel nog muren overeind en bestaat het dak uit glas. Je kan je vast wel voorstellen dat dit echt een uniek effect en sfeer  geeft.

Het sloot dan ook echt perfect aan bij ons thema: Minimalistische GREEN & WHITE STYLED SHOOT

Fotografie & Styling: Vierlieft 
Organisatie & Rentals: Madame Petit Vintage Verhuur
Bruidsbloemen: Bloemenzo JoyceBruidstaart en Sweets: Taartjes van AnLocatie: Broerekerk Bolsward
Stationery & Kalligrafie : Laman Calligraphy
Trouwjurk: La Bella Blanca Bridal
Haar & Make-up: De Haarcomponist
Model: Jamm Models

De publicatie is echt helemaal te gek want niet alleen is het online verschenen op Trouwplannen.nl maar ook op papier kan je deze gave shoot bekijken. Ren naar de winkel zolang het nog kan voor de Trouwplannen Magazine 

En wil je de shoot nog een keertje ‘live’ zien dan kan dat. Op 27-28 oktober wordt hij opnieuw opgebouwd tijdens ‘One Fine Wedding Day‘ in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

In de komende dagen zullen er meer foto’s worden toegevoegd!

 

Natural Bohemian Shoot

Begin februari van dit jaar hebben we deze shoot gedaan.

Super trots op deze samenwerking en publicatie! De dag zelf was, ondanks de kou, al fantastisch, en wauw wat ben ik blij met het resultaat! 

We hadden voor deze shoot van tevoren al wel een moodboard als leidraad maar zoals altijd gaat het op de dag bijna vanzelf een richting uit. We wilden met het team gewoon iets heel tofs gaan neerzetten. Iedereen die aan de shoot meedeed is zo’n topper in haar vak, dat we elkaar helemaal vertrouwden en iedereen haar creativiteit kwijt kon. Zó fijn!

Geen bruidegom maar wel prachtige bruidsjaponnen, boeketten en bloemstukken, stationery en niet te vergeten de toffe locatie direct aan het water!!

Organisatie en styling | Bloemenzo Joyce 
Fotograaf | Antoinet Murier 
Bloemen | Bloemenzo Joyce 
Bruidstaart | Taartjes van An 
Stationery | Maxcript 
Taarttopper en tekstdecoratie | We Are Golden 
Bruidsjurken | Mims Mooiste 
Haar en make-up | Daniëlle Rekelhof 
Model | Melissa Heite
Locatie | At Sea 

Als kers op de taart is deze fotoshoot gepubliceerd op The Perfect Weddingl 

 

sweet table don florito taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart olde broek bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall babytaart gender reveal taart lollie met eetbare bloemen lollies taart zonder fondant te leuk trouwen bonbons

Intiem Bohemien

Op één van de warmste dagen in dit voorjaar waren we met een aantal toppers uit de trouwbranche bij elkaar op een prachtige plek midden in de bossen van Apeldoorn

Rolinka Struik van ‘Just Kidding Fotografie’ had hiervoor het initiatief genomen en echt een super team op de been gebracht.

Het thema van de shoot was ‘ Intiem Bohemien’ en zoals je kunt zien, past dit thema in elk jaargetijde.

Geniet van deze hippe shoot met prachtige kleuren en waar gezelligheid tussen de teamleden de boventoon voerden. 

De toppers van deze fotoshoot zijn:

Trouwfotograaf: Claudia de Graaf  ThograPictures
Trouwfotograaf: Linn Fransen Pictures by Lin              
Trouwfotograaf: Rolinka Struik Just Kidding Fotografie                      
Trouwjurk: Assepoester
Bruidstaart en Sweets: Taartjes van An
Bruidsbloemen: Hidde Klink van Don Florito
Video: Dennis Tetro-Wijsmans 
Beauty: Tuur
Sieraden: Goudsmid
Styling en Verhuur: Julia Köhler Madame Petite Vintage Verhuur 
Modellen: Anouk en Peter

Rolinka bedankt voor al je moeite en energie die je in deze fotoshoot gestoken hebt! 

 

 

sweet table don florito taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart olde broek bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall babytaart gender reveal taart lollie met eetbare bloemen lollies taart zonder fondant te leuk trouwen

Edgy Boho Fotoshoot

Alma van Cotton Candy Weddings uit Zwolle wilde een fotoshoot organiseren maar dan een keer ‘anders dan anders’. Geen pasteltinten maar wel romantisch en bohemien style. Daar hoefde ik niet lang over na te denken want Bohemian is echt meer dan alleen dromenvangers en lieve kleurtjes.

In deze stoere Edgy Boho shoot zie je dat donkere kleuren heel tof zijn! Geniet van deze hippe bono-shoot waarbij stoere romantiek en gezelligheid de boventoon voeren en die we met de volgende leveranciers hebben neergezet:

Trouwfotograaf: DM Fotografie Zwolle
Trouwjurk: La Bella Blance
Bruidstaart en Sweets: Taartjes van An
Trouwpak: Houtman Herenmode
Trouwkaart: Studio Rosanne
Styling en Verhuur: Decoway Verhuur
Decoratie: Cotton Candy Weddings
Weddingplanner: Cotton Candy Weddings
Bruidsbloemen: Bloemenzo Joyce
Bruidskapsel: Beautique Danique
Beaty: Salon Fris

Helemaal trots waren we toen het werd gepubliceerd op niet één maar twee toonaangevende websites/blogs in de trouwbranche:

The Perfect Wedding

Girls of Honour

Fotoshoot Fruittuin verbeek

In het vroege voorjaar hebben we op een werkelijk unieke locatie een hele gave fotoshoot neergezet. Naast Taartjes van An bestond het team uit:

We hadden prachtig weer en als je dan de hele dag buiten bent, is dat echt een cadeautje. Op een locatie als de Fruittuin is het dan nog meer genieten. Met een mooi prieel tussen de fruitbomen…

En weet je, het is ook nog eens een officiële trouwlocatie!

Bekijk de foto’s en laat je inspireren!

Styled wintershoot

Daniëlle Blokland benaderde mij om mee te doen aan fotoshoot met als doel ‘Laten zien hoe een bruiloft in de winter er uit kan zien’.

Ze verzamelde verschillende toppers uit de trouwbranche en ondanks dat het die dag berekoud was, arme modellen!, waren we van binnen allemaal warm door de sfeer, de prachtige locatie en de setting.

Een selectie van de foto’s vind je op The Perfect Wedding en nog steeds ben ik super blij en trots op het eindresultaat.

Aan deze shoot werkten mee:

Styling: Ohlala Weddings 
Organisatie: Daniëlle Blokland fotografie & design 
Bloemen: Ohlala Weddings 
Jurk: The New Bride 
Haar & Make-up: Chantelle Alyssa Hair & Make-up 
Stationery: Daniëlle Blokland
Taart en cake pops: Taartjes van An 
Modellen: Joe & Nadina
Film: AVISHA film 
Fotografie: Daniëlle Blokland fotografie & design, Oh Belle Fotografie & JCNfotografie

Bekijk de foto’s en je zal zien dat de hele opzet tijdloos is! 

Fotoshoot Kasteel Rosendael

Als je ooit een keertje op deze prachtige locatie bij Arnhem bent geweest dan weet je genoeg. Een sprookje dat al begint als je in de buurt komt. Het kasteel ligt te midden van mooie grasvelden, fonteinen en is van binnen ook echt heel erg mooi!

Het thema was ‘Boudair’ en de shoot werd georganiseerd door Nicole Drége  (Haar & Make-Up) 

Bloemen en Styling werd verzorgd door Natalia van Bloemenmeisjes.com De fotografie door Vive La Fête