AHA Fotografie Fotografie

Tussenjaar voor An

Taartjes van An neemt een tussenjaar. Net als bij veel andere mensen hebben de afgelopen jaren waar Covid een belangrijke rol speelde, hebben mij ook aan het denken gezet. Bijvoorbeeld over de manier van leven, denken of werken…

In de afgelopen periode heb ik mijn oude vak van fotograaf weer opgepakt. Je gaat me niet snel tegenkomen op je trouwfeest maar met AHA Fotografie kan je me vooral tegenkomen op die andere dagen van je leven. Voor een portret met je partner, gezin, je (huis)dier of bij afscheid.

Dat laatste klinkt voor veel mensen misschien als iets macabers maar bedenk dat je op maar een paar dagen de liefde herdenkt: als je trouwt en als je rouwt. Inmiddels heb ik wat opleidingen gevolgd in deze richting en heb ik al vele malen een afscheid mogen vastleggen.

Aan definitief stoppen denk ik nog niet maar wel aan een sabbatical of zoals veel mensen tegenwoordig zeggen; een tussenjaar. Reeds geboekte opdrachten voer ik natuurlijk uit en met alle liefde en overgave maar voorlopig neem ik geen nieuwe opdrachten meer aan.

Vind je het leuk om mijn fotografie ook te volgen, neem dan een kijkje op www.ahafotografie.nl. Op Facebook vind je me hier en op Instagram is dit mijn account.

Groetjes en wie weet tot ziens! An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *