En dan is het trouwseizoen over…..

Daarmee bedoel ik dan die enorme drukke maand september. Het was echt zo onwijs druk en ik was zeker niet de enige collega uit de trouwbranche. De komende maanden trouwen er gelukkig nog genoeg mensen en staan er nog behoorlijk wat bruidstaarten in mijn agenda maar die enorme drukte van de maand september is voorbij.

Val ik dan in een diep gat? Ja en nee. Het is best even lekker om het weer even rustiger aan te kunnen doen maar aan de andere kant geniet ik zo van het taarten maken. En dan echt van het begin tot het eind. Natuurlijk heb ik wel eens geen zin om te gaan bakken maar als de oven eenmaal aanstaat en je ruikt de geur van vers gebakken cake….

En natuurlijk heb ik wel eens geen zin om voor de suikerbloemen blaadje voor blaadje uit suikerpasta te steken, ze te bewerken en te vormen, te laten drogen en te kleuren… Maar als ik ze dan bij elkaar leg en er een bloem van maak dan word ik daar serieus heel erg blij van!

Natuurlijk word ik wel eens moe van het fondant uitrollen, ‘koop dan een uitrolmachine‘ hoor ik mijn man steeds roepen, maar als het dan weer super strak om een taart zit, krijg ik daar altijd weer een kick van!

En als ik dan de bruidstaart compleet met alles neerzet op een mooie locatie en ik hoor de reacties om me heen dan ben ik alleen maar trots!

Dus een zwart gat? Nee dat zeker niet maar missen doe ik het wel altijd. Gelukkig ben ik niet zo van het stil zitten en de komende periode gebruik ik dan ook om nieuwe technieken op te pakken of te verfijnen, staan er wat leuke fotoshoots in de planning, mag ik weer lesgeven op The Sugaracademy maar ga ik ook op een paar leuke beurzen staan zoals bijvoorbeeld aankomende zaterdag 6 oktober in Kampen op Chapel of Love

Conclusie: ik verveel me voorlopig niet!

Groetjes, An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *