Stoute Cellen

Deze keer een korte blog en niet eens echt over Taartjes van An. Of misschien toch een heel klein beetje….

Vanmorgen mocht Taartjes van An namelijk een kleine bijdrage leveren bij de opening van een indrukwekkende fototentoonstelling van fotografe Marijn Fidder in het Stadsmuseum in Harderwijk. De tentoonstelling heet Stoute Cellen en het zijn prachtige, krachtige maar vooral indrukwekkende foto’s over kinderen met kanker in voor hun dagelijkse situaties. Een onderwerp dat vaak moeilijk bespreekbaar is en als je de foto’s ziet, snap je dat ook wel. Kinderen horen niet ziek te zijn…. Elke foto verteld een verhaal en raakt direct je hart!

Bij de opening waren veel van de gefotografeerde kinderen, hun broertjes/zusjes en ouders aanwezig en zij werden door het museum op deze, kleurige sweet table getrakteerd!

Marijn maakt deze foto’s trouwens op vrijwillige basis en dat is eigenlijk onbetaalbaar. Wil je haar steunen dan kan dat; neem een kijkje op haar sociale media accounts en ga haar vooral volgen. Of doneer zodat ze dit kan blijven doen. deze informatie vind je allemaal op haar pagina’s.

Wil je de foto’s in het echt zien dan kan dat nog t/m 22 april as. Echt de moeite waard!!

Groetjes, An

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *