Van ontwerp naar taart

Verzint Taartjes van An alle taarten zelf of…….

Het begint altijd met wat jij, als klant, aangeeft leuk te vinden. Of je hebt een thema en het gebeurt ook wel eens dat iemand zelf een ontwerp heeft gemaakt. Dan is het aan mij om dit ontwerp zo goed mogelijk uit te voeren. Super leuk en altijd uniek waarbij ik natuurlijk wel mijn eigen Taartjes van An draai eraan meegeef.

Wat vaker gebeurt is dat iemand foto’s opstuurt van taarten die hij/zij mooi vindt. Dat kunnen foto’s zijn van mijn website maar natuurlijk ook van collega bakkers. Nu maak ik nooit een taart 1-op-1 na maar een andere kleur en andere details geven soms een compleet ander effect en zo heb je toch weer je eigen, persoonlijke taart. Betreft het een taart van een collega en ik weet wie het is dan zal ik de originele maker altijd vragen of diegene het goed vindt dat ik de taart gebruik ter inspiratie. Wat eigenlijk nooit een probleem is. Andersom wordt het ook veel gevraagd. Ik beschouw het als een eer dat iemand een door mij gemaakte taart als voorbeeld neemt of na wil maken maar vraag wel altijd om als bron genoemd te worden.

Soms krijg ik de vrije hand. Aan de hand van kleuren en een thema…. Super leuk maar tegelijkertijd ook heel erg moeilijk want er is zoveel mogelijk en zelfs ik krijg dan last van keuzestress. Het liefste zit ik toch met het bruidspaar aan tafel. In een persoonlijk gesprek wordt zoveel meer duidelijk. Wat vinden jullie mooi, wat zijn de dagkleuren, soms vraag ik zelfs om de trouwkaart om een idee te krijgen of welke bloemen er in het bruidsboeket komen. Na het gesprek is zoveel meer duidelijk en is de taart al bijna ‘klaar’. Als het nodig is maak ik nog een schets. Helaas beschik ik niet over de skills die Rembrandt had maar lang leve Photoshop! En zoals je kunt zien, is het eindresultaat toch vaak weer net even anders dan de schets omdat ik tijdens het opbouwen van de taart een bloem bijvoorbeeld aan de andere kant net mooier vind….

Maar zeg nu zelf; de echte taarten zijn toch veel mooier dan de schetsen…

Groetjes, An

taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donuwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart meppel bruidstaart epe bruidstaart zwolle bruidstaart kampen bruidstaart hattem bruidstaart nunspeet bruidstaart harderwijk bruidstaart dronten bruidstaart zeewolde bruidstaart vierhouten bruidstaart elspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart dronten bruidstaart ermelo bruidstaart wezep bruidstaart elburg bruidstaart zwolle bruidstaart vierhouten sweettable nunspeet sweettable vierhouten donutsnunspeet donutwall nunspeet donutwall gelderland bruidstaart doornspijk donutwall huren donutwall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *