Taartjes van an in de media

Publicatie in American Cake Decorating Magazine

Vanwege een jubileum wilde het toonaangevende taarten magazine America Cake Decorating Magazine een podium bieden aan 20, in hun ogen, veelbelovende onbekende taartmakers.

Ze kwamen onder andere bij mij terecht en ik was eerlijk gezegd ‘flabbergasted’. Wat een eer en hoe leuk dat je dan binnen een thema een mooie taart mag maken die dan ook nog gepubliceerd wordt!

Publicatie in Cake Central Magazine

Een publicatie in Cake Central Magazine… Ik kon er alleen maar van dromen! En deze droom is werkelijkheid geworden! Maak een bruidstaart geïnspireerd op de fonteinen van Bernini in Rome. Het was niet een onderwerp waar ik direct warm voor liep maar ik ga eigenlijk nooit een uitdaging uit de weg dus ‘hoppa’ gewoon doen! Ontwerp gemaakt en aan de slag gegaan. En een publicatie als beloning!!!

Publicatie in de Stentor

En dan sta je zomaar op de voorpagina van de regionale krant! Zo ontzettend leuk om mee te maken. Een interview met een hele leuke journaliste en een dag later een professionele fotograaf in huis die een complete lichtset had meegenomen.

Er leuk omdat een weekje later jezelf bij de Albert Heyn, Bruna en alle andere verkooppunten te zien liggen!

Vervolg Stentor

Ik nam dus niet alleen de helft van de voorpagina in beslag ook verderop in de krant werd nog een keer een hele pagina aan Taartjes van An gewijd!

Publicatie in het RD

Op een dag werd ik gebeld door Marianne Witvliet, journaliste bij het RD en in haar vrije tijd een verdienstelijke illustratrice. Of ik het leuk vond om in een bakspecial van het Reformatorisch Dagblad te staan. 

En of ik dat leuk vond! Marianne kwam bij mij thuis en we hebben echt de hele middag gekletst! Dat krijg je als je beiden een passie hebt voor koken en bakken!

 

 

Vervolg RD

Het resultaat was een dubbele pagina over Taartjes van An inclusief wat tips van mijzelf voor bijvoorbeeld het bakken van een lekkere chocolade cake!

#taartjesvanan #taartnunspeet #bruidstaartwezep #bruidstaartepe #bruidstaartermelo #bruidstaartzwolle #bruidstaartkampen #bruidstaarthattem #bruidstaartnunspeet #bruidstaartharderwijk #bruidstaartdronten #bruidstaartzeewolde #bruidstaartepe #bruidstaartvierhouten #bruidstaartelspeet#bruidstaartapeldoorn #bruidstaartdronten #bruidstaartermelo #bruidstaartwezep #bruidstaartmeppel #bruidstaartwezep #bruidstaartelburg#bruidstaartzwolle#bruidstaartvierhouten#sweettablenunspeet#sweettablevierhouten#donutsnunspeet#donutwallnunspeet#donutwallgelderland#satinice

Publicatie op The Perfect Wedding

Deze bruidstaart heb ik een paar jaar geleden!!! al gemaakt maar hij is echt, en dit is niet overdreven, 1000-den keren gedeeld op sociale media en gebruikt, al dan niet met toestemming, op websites/blogs etc..

 

Ik ben hem zelfs tegengekomen op sites waar reclame werd gemaakt voor taarttoppers. En niet in Nederland maar in landen als Thailand, China maar Rusland en vele andere landen!

 

Super leuk vond ik het wel om hem tegen te komen in een overzicht op The Perfect Wedding. Deze keer in een overzicht met trends voor bruidstaart in 2018.

Wil je het hele artikel lezen dan kan dat hier: https://www.theperfectwedding.nl/blog/3996/bruidstaart-trends-2018