Taartjes van an

An, of eigenlijk Anneke, stond van kleins af aan al met haar vader in de keuken. Waar de voorkeur van haar vader uitging naar hartig, ging die van haar juist uit naar zoet. Op zich ook niet helemaal gek want met één opa als patissier en de andere opa als bakker zit bakken en het maken van mooi eten in haar genen.

Sinds 2011 heeft ze zich gespecialiseerd in het decoreren van taarten. Na diverse workshops gevolgd te hebben en de opleiding PME Master te hebben afgerond, werden bruidstaarten en sweet tables haar passie en weet menig bruidspaar haar bedrijf Taartjes van An te vinden.

Haar motto: Taarten & Sweets gemaakt met Liefde & Passie.

Haar signatuur; Elke taart moet strak en perfect de keuken uit.

Spelen met kleuren, stylen en jullie inspiratie en ideeën maken elke taart en sweet table weer uniek! Daarom heeft An graag met iedereen persoonlijk contact omdat je alleen dan verwachtingen waar kan maken!

Naast het maken van taarten en sweets maakt ze ook al jaren deel uit van het demonstratie team van Taart & Trends.

Workshops geven doet ze niet maar Anneke geeft graag haar ervaring en kennis door aan de studenten van The Sugar Academy in Hilversum. Een erkende jaaropleiding voor Cakedesign & Decoratie.

Wil je Taartjes van An volgen op Sociale Media? Dat kan. Geef een like op de Facebook pagina of volg het Instagramaccount.