Veel gestelde vragen

Kan ik echt geen taart bestellen?

Nee….

Voorlopig neem ik echt geen opdrachten meer aan. Inmiddels is de taartagenda op slot en focus ik me volledig op AHA Fotografie 

Maakt An alles zelf?

Ja alles wat de keuken uitgaat wordt door An zelf gebakken of gemaakt. An huurt geen externe partijen in om bv bloemen te maken of de cakes te bakken.

Ook niet in hele drukke tijden. An gaat als dat nodig is door tot in de late uurtjes omdat ze een enorme controlfreak is en perfectie wil leveren!

Bezorgt Taartjes van An alle taarten?

Voor bruidstaarten geldt dat An deze het liefste zelf naar de locatie brengt en ze daar ook ook bij voorkeur direct op de plek zet waar de taart ook wordt aangesneden. Natuurlijk kan je de bruidstaart zelf (op laten) halen maar de garantie op een onbeschadigde taart houdt op bij de voordeur….

Alle andere taarten kunnen op afspraak worden opgehaald. Bij hoge uitzondering kan An de taart ook bij u thuis bezorgen.

Kan er rekening gehouden worden met allergieën?

Het is niet de specialiteit van Taartjes van An maar er zijn zeker mogelijkheden! Houdt er wel altijd rekening mee dat in de keuken van An allerlei soorten taarten gemaakt worden en dat er dus altijd sporen van noten, gluten, pinda’s etc, aanwezig zijn.

Waarom geldt er een minimum van 45 personen?

Het soort taarten dat door Taartjes van An gemaakt worden, kosten veel tijd. Het is niet alleen de boodschappen doen en het bakken van de cakes, het maken van de vullingen en decoraties.

Er gaat vooral veel tijd zitten in de afwerking en het decoreren van de taart. En omdat ook An op de kleintjes moet letten, geldt er een minimum aantal personen.

Een kleinere taart kan natuurlijk wel maar dan belast Taartjes van An altijd de kosten voor minimaal 45 personen door. Nou hoeft dat geen probleem te zijn want alle taarten zijn vers en heb je over dan kunnen ze prima een poosje de vriezer in.

Natuurlijk maakt An wel eens een uitzondering maar dat is ook echt een uitzondering!

Hoe ver van te voren moet ik taart bestellen?

Dat hangt onder andere af van de periode waarin je taart nodig hebt.

Ga je trouwen en wil je een bruidstaart van Taartjes van An dan raad ik je aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen en de beschikbaarheid van jullje trouwdatum te checken. Sommige periodes van het jaar zoals mei/juni en augustus/september zijn soms al een jaar(!) van te voren volgeboekt…..

Voor kindertaarten geldt dat ik deze in het trouwseizoen in principe niet aan kan nemen omdat de bruidstaarten in het algemeen veel voorbereidingen kosten. Je kan natuurlijk wel altijd een gokje wagen en contact opnemen! Je weet het maar nooit!

Aanbevolen door