Contactformulier

Veel gestelde vragen

Maakt An alles zelf?

Ja alles wat de keuken uitgaat wordt door An zelf gebakken of gemaakt. An huurt geen externe partijen in om bv bloemen te maken of de cakes te bakken.

Ook niet in hele drukke tijden. An gaat als dat nodig is door tot in de late uurtjes omdat ze een enorme controlfreak is en perfectie wil leveren!

Bezorgt Taartjes van An alle taarten?

Voor bruidstaarten geldt dat An deze het liefste zelf naar de locatie brengt en ze daar ook ook bij voorkeur direct op de plek zet waar de taart ook wordt aangesneden. Natuurlijk kan je de bruidstaart zelf (op laten) halen maar de garantie op een onbeschadigde taart houdt op bij de voordeur….

Alle andere taarten kunnen op afspraak worden opgehaald. Bij hoge uitzondering kan An de taart ook bij u thuis bezorgen. 

Kan er rekening gehouden worden met allergieën?

Het is niet de specialiteit van Taartjes van An maar er zijn zeker mogelijkheden! Houdt er wel altijd rekening mee dat in de keuken van An allerlei soorten taarten gemaakt worden en dat er dus altijd sporen van noten, gluten, pinda’s etc, aanwezig zijn.

Waarom geldt er een minimum van 25 personen?

Het soort taarten dat door Taartjes van An gemaakt worden, kosten veel tijd. Het is niet alleen de boodschappen doen en het bakken van de cakes, het maken van de vullingen en decoraties.

Er gaat vooral veel tijd zitten in de afwerking en het decoreren van de taart. En omdat ook An op de kleintjes moet letten, geldt er een minimum aantal personen.

Een kleinere taart kan natuurlijk wel maar dan belast Taartjes van An altijd de kosten voor minimaal 25 personen door. Nou hoeft dat geen probleem te zijn want alle taarten zijn vers en heb je over dan kunnen ze prima een poosje de vriezer in.

Natuurlijk maakt An wel eens een uitzondering maar dat is ook echt een uitzondering!