© Powered by SiteSpirit

 
Home Foto's Taartinfo Media Contact Facebook twitter pinterest instagram
logo_25.jpg

Vullingen

De taarten worden gemaakt van een luchtige (vanille) cake. De taarten die ik maak, zijn tussen de 13 en 20 cm hoog en worden ca. 3 x gevuld:

- laagje vers of vlaaifruit
- laagje home-made jam/coulis
- een laag huisgemaakte witte chocolade meringuecrème of een lekkere creamcheese frosting.

Uiteraard zijn de smaken in overleg!

De taart zelf wordt bekleed met fondant maar direct hieronder komt eerst nog een laagje ganache (chocolade). Het voordeel van deze combinatie van vullingen en ganache is dat de taart rustig even buiten de koeling kan en dus mooi op de tafel kan staan tot deze aangesneden wordt.

Bij elke grotere taart krijg je een snij-instructie en wat praktische tips mee waardoor je de taart in de juiste porties kunt verdelen!

Heb je zelf een idee? Laat me dat gerust weten.

taartjes-van-an-bruidstaart-nunspeet-bruidstaart-gelderland-bruidstaart-harderwijk-bruidstaart-zwole-bruidstaart-kampen-bruidstaart-bladgoud-taart-nun.jpg

Bruidstaart

Bruidstaarten zijn een verhaal apart. Deze worden nog meer op maat gemaakt dan elke andere taart. Bij een bruidstaart is het nog belangrijker om goed jullie wensen op een rijtje te zetten. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een proeverij zodat we samen jullie ideale vulling bespreken. Tegelijkertijd bespreken we het uiterlijk van de bruidstaart. Taart over na de proeverij? Lekker mee naar huis nemen en de volgende dag nog even nagenieten!

Taartjes-van-An-bruidstaart-nunspeet-taart-nunspeet-bruidstaart-harderwijk-bruidstaart-blauw-bruidstaart-kampen-bruidstaart-ermelo-bruidstaart-elburg-.jpg

Prijzen en bestelinformatie.

Omdat elke taart op maat wordt gemaakt is het bijna onmogelijk om standaard prijzen te hanteren. Neem voor een prijsopgaaf gerust contact op.

Taartjes-van-An-bruidstaart-nunspeet-taart-nunspeet-bruidstaart-kampen-bruidstaart-at-sea-dronten-bruidstaart-harderwijk-bruidstaart-ermelo-bruidstaar.jpg

Taartjes van An     Nunspeet     KvK 8095802     Algemene voorwaarden