© Powered by SiteSpirit

 
Home Foto's Taartinfo Media Contact Facebook twitter pinterest instagram
logo_25.jpg

Taartjes van An in de media en pers

Het is altijd erg leuk om te lezen en te zien als je je eigen bedrijf terug ziet in een krant, tijdschrift of gepubliceerd op andere websites en sociale media.

Onderstaand een klein overzicht van publicaties over Taartjes van An of fotoshoots waar ik aan mee heb gewerkt.
Publicatie in Cake Central Magazine

Een publicatie in Cake Central Magazine... Ik kon er alleen maar van dromen! En deze droom is werkelijkheid geworden! Maak een bruidstaart geïnspireerd op de fonteinen van Bernini in Rome. Het was niet een onderwerp waar ik direct warm voor liep maar ik ga eigenlijk nooit een uitdaging uit de weg dus 'hoppa' gewoon doen!

Ontwerp gemaakt en aan de slag gegaan. En een publicatie als beloning!!!

Taartjes van An bruidstaart Bernini bruidstaart nunspeet bruidstaart klassiek bruidstaart italie .jpg

Taartjes-van-An-Cakecentral-Magazine-bruidstaart-nunspeet-taart-nunspeet-bruidstaart-gelderland-bruidstaart-kampen-bruidstaart-harderwijk-bruidstaart-.jpg
Taartjes-van-An-Cakecentral-Magazine-Bbruidstaart-nunspeet-taart-nunspeet-bruidstaart-gelderland-bruidstaart-kampen-bruidstaart-harderwijk-bruidstaart.jpg

Taartjes van An in ACDM

Taartjes van An heeft haar 1e 'echte' publicatie te pakken en nog wel in een Amerikaans tijdschrift. American Cake Decorating Magazine wordt over de hele wereld door collega's gelezen en bekeken en ik vind het dan ook echt een eer om erin te staan!

Bij het lezen van het stukje tekst werd ik helemaal verlegen....


Taartjes van An American Cake Decorting Magazine taartjes van an in de media.png

In de top 25 van meest populaire cakedecorators ter wereld!

Wat een eer vond ik het om in de top 25 van meest populaire cake decorators van de wereld in 2016 te staan! Het was erg leuk om de mailbox te openen en de mail te lezen waarin dit werd aangekondigd. Daarnaast ook 2 taarten van mij hand in de de top 50 dus helemaal gaaf!

Wil je dit artikel zelf even lezen, ga dan naar Cakecentral.com

Taartjes van An most populair cakedecorator 2016.jpg

Taartjes van An in de Stentor

Wat een leuk interview was dit met ook later nog een een echte fotograaf in huis die er echt een feestje van maakte!

Ben er ook echt trots op toen dit artikel verscheen. En niet zomaar een artikel maar en grote foto op de voorkant en binnenin een halve pagina met een foto en een leuk stuk over Taartjes van An. Ik zou zeggen; lees het eens rustig door!

De eerste foto geeft een beeld van hoe het in de krant eruit zag maar om het jullie als lezer wat makkelijker te maken, heb ik ook een beter digitale versie van het artikel eronder gezet ;-)

Uiteindelijk kwam ik op de voorpagina terecht en op een pagina iets verder op.

Taartjes van An Stentor.jpg

Taartjes van An bruidstaart Nunspeet Taartjes van An Stentor .png
Taartjes van An Stentor bruidstaart Nunspeet taart Nunspeet bruidstaart gelderland bruidstaart ermelo bruidstaart elburg bruidstaart harderwijk bruids.png


Taartjes van An in het RD

Het Reformatorisch Dagblad heeft onlangs een mooie bakspecial uitgebracht met onder andere een super leuk artikel over Taartjes van An. Over 2 hele pagina's nog wel. En ook nu werd mijn keuken weer tot fotostudio omgebouwd!

Het blijft bijzonder dat je je passie mag delen met anderen!

taartjes van an bruidstaart taart nunspeet rd.jpg

Taartjes van An op Taart en Trends 2015

In het weekend van 2 en 3 oktober vond de beurs Taart en Trends 2015 plaats. Deze jaarlijks terugkerende beurs is een soort paradijs voor iedereen die houdt van taarten bakken en decoreren. Je vindt hier echt alles.

Naast kopen, kan je ook veel kijken. Onder andere naar demonstraties. Voor de 2e keer mocht Taartjes van An demonstraties verzorgen. Super leuk om je kennis te mogen delen maar vooral ook omdat het een soort 'Meet & Greet' is.

Daarnaast is het een super gelegenheid om 2 hele dagen door te mogen brengen met andere 'Taarttoppers'!!! Met onder andere Riany Clement van Bellaria Cakes Design heb ik super genoten en vlogen de uren voorbij!

Speciaal voor de beurs maakte ik een dummietaart met 'lace' oftewel eetbaar kant in Bollywoodstijl.

Taart en Trends Taartjes van An bollywoodtaart .jpg

Taart en Trends Taartjes van An Riany Clement.jpg

Ride Twenty BMX

Nu voor de 5e keer organiseerde Ride Twenty samen met Stichting Wiel uit Elburg een BMX-event voor kinderen. Super leuk en aangezien onze jongste zoon er ook altijd te vinden is, heb ik een mooie en lekkere taart voor ze gemaakt.

Taartjes van An bruidstaart Nunspeet taart Nunspeet.jpg

Flower Rosendael met Taartjes van An

In het hoogseizoen is meedoen aan fotoshoots voor mij niet te doen. Bruidstaarten vragen al dan mijn aandacht. En tijd!

Des te leuker dat ik een uitnodiging kreeg voor deze shoot. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Professionele collega's uit de trouwbranche en op zo'n prachtige locatie!

MUAH: Nicole Drège Hair & Make-up
Bloemen en Styling: Bloemenmeisjes.com
Jurken: Wild at Heart Bridal
Stationery: Le Chat Noir
Fotografie: Vive la Fête
Locatie: Kasteel Rosendael

Flowershoot Rosendael Taartjes van An bruidstaart Gelderland bruidstaart nunspeet taart nunspeet bruidstaart apeldoorn bruidstaart kampen.jpg

ViveLaFeteFotografie-FlowersRosendael-Taartjes van An bruidstaart Nunspeet bruidstaart Gelderland bruidstaart apeldoorn bruidstaart zwolle bruidstaart.jpg

Winterse sweet table

Deze shoot werd georganiseerd door Danielle Blokland fotografie. Het was mega koud maar op een prachtige locatie! Naast Danielle werkten de volgende professionals aan deze shoot mee:

Fotografie: Danielle Blokland
Fotografie: Judith Noorland
Fotografie Corinne
Videograaf:
Make-up & Hair:

Taartjes-van-An-bruidstaart-gelderland-bruidstaart-nunspeet-bruidstaart-kampen-bruidstaart-harderwijk-sweet-table-nunspeet-bruidstaart-apeldoorn-bruid.jpg

Taartjes-van-An-Danielle-Blokland-Fotografie-bruidstaart-winter-bruidstaart-nunspeet-bruidstaart-gelderland-bruidstaart-elburg-bruidstaart-zeewolde-br.jpg

Styled shoot op The Perfect Wedding

Onder leiding van Cotton Candy Weddings uit Zwolle heb ik afgelopen voorjaar deelgenomen aan een fantastische styled wedding shoot. Een styled shoot is bedoeld om bruidsparen te inspireren en het is vaak een feestje om hieraan mee te doen. En helemaal als er een publicatie volgt....

Deze styled shoot is gepubliceerd op The Perfect Wedding en zeg nu zelf; ziet het er niet allemaal super gaaf en lekker uit!


Taartjes van An sweet table bruidstaart nunspeet bruidstaart vierhouten bruidstaart gelderland.jpg

Taartjes van An bruidstaart nunspeet bruidstaart gelderland bruidstaart apeldoorn bruidstaart harderwijk bruidstaart ermelo bruidstaart zwolle.jpg
taartjes van an taart nunspeet bruidstaart nunspeet naked cake nunspeet.jpg

Als je taart trendsettend is...

Als er 1 grote fan van Pinterest bestaat dan ben ik dat wel. Zo handig voor inspiratie. Voor je huis, tuin, hobby's maar ook voor (bruids)taarten. Nog leuker is het als je een taart voorgesteld krijgt door Pinterest en hij is door mezelf gemaakt. Natuurlijk kijk ik dan altijd even hoe vaak hij opgeslagen is of waar de foto gepubliceerd is.

Dat komt zeer regelmatig voor; op websites voor verkoop van taarttoppers tot hel gave blogs over alles wat met trouwen te maken heeft. En dat beperkt zich niet alleen tot Nederland! Onderstaand een paar linkjes naar website waar mijn taarten een ereplekje krijgen:
Bruidstaarten Trends 2018 op 'The Perfect Wedding' en op 'Bruiloftinspiratie'taartjes-van an-verse-bloemen-taart-bruidstaart-winter-nunspeet-bruidstaart-nunspeet-naked-cake-nunspeet-bruidstaart-elburg-bruidstaart-harderwijk-bru.jpg


Taartjes van An     Nunspeet     KvK 8095802     Algemene voorwaarden